Egy hobbi szakács receptjei. Mit lehet kihozni az éléskamra tartalmából?

Mi van itthon?

Mi van itthon?

Sült oldalas

2012. június 10. - Mi van itthon?

Ritkán készítek sertéshúsból ételt, mert csak én eszem. De most olyan szép oldalas láttam a hentesnél, hogy kísérletezni támadt kedvem. Nem akartam a hagyományos módon fokhagymásan megsütni. Készítettem egy pácot, majd sütőzacskóban megsütöttem, végül megpirítottam és maga volt a…

Tovább

Tavaszi zöldborsó leves petrezselymes galuskával

Imádom a tavaszt, a rengeteg friss zöldséget, egyszerűen megőrülök ilyenkor (is) a piacon. Mindent képest lennék megvenni, ki tud ellenállni a zsenge gyönyörűségeknek?! Ennél már csak az lenne észbontóbb, ha a saját kertünkből főzhetnék, az lenne az igazi mennyország. De ami késik nem múlik, és…

Tovább

Csirke sajtmártással

Egy jó sajtmártással a tarsolyunkban sokféle ételt készíthetünk. Nyakon önthetünk vele egy adag csirkét - ahogy én is tettem ma - tésztát, zöldségeket, amit aztán a sütőben még összesüthetünk és még sorolhatnám. Hétköznapra is tökéletes, mert alig 20-30 perc alatt remek vacsora lehet belőle. És ami…

Tovább
süti beállítások módosítása