Egy hobbi szakács receptjei. Mit lehet kihozni az éléskamra tartalmából?

Mi van itthon?

Mi van itthon?

Bacon-be göngyölt csirkemáj

2012. október 03. - Mi van itthon?
Kiválóan alkalmas ebédre vagy vacsorára, hidegtálra, vendégváró falatkának, bármikor lehet rá indokot találni, hogy elkészítsük. Ráadásul nem kell agyon bonyolítani sem: máj, bacon, hagyma, fokhagyma, fűszerek és mehet is a sütőbe.

Hozzávalók:
70 dkg csirkemáj
20 dkg bacon félbe vágva
1 fej vöröshagyma félfőre vágva
2-3 gerezd fokhagyma felszeletelve
só - óvatosan a bacon miatt
bors, esetleg majoranna

A felszeletelt hagymaféléket egy jénaiba tesszük, befűszerezett májat bacon-be göngyöljük és a hagymaágyra rakosgatjuk. Előmelegitett sütőben kb 40 percig sütjök, félidőben megforditva, hogy a bacon szép pirosra süljön.
Jó étvágyat!



A bejegyzés trackback címe:

https://mivanitthon.blog.hu/api/trackback/id/tr478279556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása