Egy hobbi szakács receptjei. Mit lehet kihozni az éléskamra tartalmából?

Mi van itthon?

Mi van itthon?

Sült csirke

2012. július 22. - Mi van itthon?
Vasárnapi klasszikus. Minden családnak megvan a saját változata. Lehet simán sóval és majorannával fűszerezni, tehetünk megszurkált citromot is a hasüregbe, vagy zöldfűszereket, fokhagyma gerezdeket a bőre alá; szalonnával is megtűzdelhetjük, ráültethetjük egy doboz sörre - rengeteg variációja létezik ennek a csodás ételnek.
Én ma fűszersóval és fokhagymával fűszereztem, vajjal locsolgattam és némi burgonyát tettem még a tepsibe a csirke köré. Bő 1 órát sütöttem 180 fokos sütőben, locsolgattam, fordítgattam hogy minden oldala szépen megpiruljon. 10 percig pihentessük az elkészült madárkát, mielőtt nekiesnénk. Fenséges! ( a burgonya már nem fért erre a tányérra)
Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://mivanitthon.blog.hu/api/trackback/id/tr608279592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása